Monday 22 March 2010

Jönköping vs. Göteborg III

Helgen har vart underbar, väldigt lugn men lika bra för det. T har nu blivit introducerad till Göteborg och det verkade ha vart bra intryck =)

Temat helg får inspirera kampen mellan Jkpg och Gbg.

Rond 3
Uteliv

After work. Min erfarenhet av Jkpg är iofs mycket längre, men trots att utbudet verkar vara större i Göteborg, har jag inte hittat samma pärlor som i Jkpg. Säger bara, Hemma. Vinnare, Jönköping.

Barer.
Jag älskar barer och än så länge har jag hittat bra irländska, skottska och övriga i Göteborg. Pipes of Scotland och Olearys slår tyvärr inte lika högt. Vinnare, Göteborg.

Kåren. Det är samma stämning på Handelspuben och Akademien, men Akademien är bra mycket större, galnare och roligare. Dessutom stänger Handelspuben kl 00.00! Vinnare, Jönköping.

Klubbar. Vet inte ens om denna fråga är värd att diskutera med Jkpg? På nåt sätt så håller inte riktigt Centrum, Huset och Harry's storstadskvalitet. Karlssons i all ära men det känns lite tunt. Dessutom, allt stänger 02.00? Inte ok! Vinnare, Göteborg.

Nattamat. Pizzan i Jkpg är iofs god, och korvställen finns överallt (även om Gbg inte har Mimmi) men utbudet är 10 ggr större här och det finns 7eleven, viktigt! Vinnare, Göteborg.

Det är nu reducerat, Göteborg vs. Jönköping 1-2


No comments: