Friday 21 August 2009

Hem till Kåren

Första tentan gjord. Hela 2 h av läsning av gamla tentor han jag med innan jag skrev den - känns stabilt. Men vaddå, jag tycker ju att jag har svarat rätt? De har fått motivering och en passande lag, vad mer kan de begära?

Trots att jag hade ätit lunch med tjejerna på favoriten Kaffe Pause innan tentan var jag sjukt sällskapssjuk på kvällen och bestämde mig för att fira min tenta genom att joina kaoset på Kåren (fulsittning igår, säger allt). Jag trillar ner inte allt för sent, men det är redan fullt, avspärrat och de släppte inte in fler. Men har jag väl bestämt mig och faktiskt satte på mig overallen, då ska jag in. Hittade en ingång till avspärrningen, satt utanför en stund och försökte få ta på Malin som var inne. Gick inte, så jag reste på mig, trängde mig förbi de tjatande personerna som ville in, fram till vakten som höll upp armen mot de andra så jag kunde passera. Kroppsspråk, allt handlar om det. Ser jag ut som om jag har vart där hela tiden (utan band, stämpel eller någonting dock) så kommer de oxå tro att jag hör hemma där.

Helt sjukt vad mycket folk det var på Kåren som jag kände. Trodde jag skulle vara den enda. Kul folk, kaos (nu vet jag hur de nyktra faddrarna kände sig) och bra stämning, har ju nästan saknat det svettiga stället.

Yours truly i overallen
Nu ska jag försöka spendera denna dag med nästa del av HÖKen. Woohoo.

1 comment:

Thomas said...

Det är sjukt om du klarar den tentan med två timmars studier...Jag har två noggrant utarbetade och genomtänkta kommentarer som ligger och väntar på dig oavsett utfall. Let me know.