Friday 12 March 2010

Fast med Gabby

Tro mig, det är inte lätt att vara jag. Framförallt är det inte lätt att vara fast med mig hela tiden! Som vissa vet så kan man kanske påstå att jag är lätt förvirrad och tankspridd. Igår hade jag grupparbete och jag hade ansvar för usbt med presentationen. Jag kollade 200 ggr att jag hade det, men när jag kommer hem är det likförbannat inte i väskan iaf. Tur att jag är smart nog att skicka ut allt på mail hela tiden i alla fall. Går till skolan vid 8.00 imorse, innan presentationen och då sitter usbt glatt kvar i datorn jag lämnade det i. Phew.
Sitter sedan utanför lektionen med min grupp, går in i klassrummet och inser efter 5 min att min mobil inte är där. Seminariet har börjat och jag springer i lätt panik ut, där ligger mobilen fint i korridoren, på golvet under en bänk.
Fatta att jag är fast med mig själv hela livet?

2 comments:

Bara jag said...

önskar att jag fick bara fast med dig hela tiden! igår när vi var och shoppade kom butiksbiträdet fram till oss och frågade "är det er mobil som låg där borta?" (där jag nyss suttit och provat skor. Inser att det är min, springer dit och inser att nej, det var inte min. känner i fickan och där ligger min. hade det varit en bra ide att kolla där först eller? ingen sa det till mig.

Gabriella said...

haha att vi lyckas som vi gör vännen? så glad att det är en till i denna värld som förstår mig!