Sunday 14 March 2010

Grupptryck

Helt klart nöjd med helgen. Vad jag inte är nöjd med dock är att jag faller för grupptryck för alla dessa "folkkära" TVprogram. I fredags bjöd Märta (go tjej, från klassen) med mig till hennes kompisar och en pizza och vin kväll. Jättetrevligt, härliga tjejer, men på TVn visades Let's dance. Ska erkänna att jag kollade på det för några år sen, men efter att ha sett en av de där EMD pojkarna käckt skaka rumpa så är jag i år avskräckt. Men detta fenomen fick jag alltså bevittna och kunde faktiskt dagen efter briljera med mina kunskaper om Molly, till allas förvåning. Hur som helst, kvällen fortsatte med musikallåtar (mycket Helene Sjöholm) och avslutningsvis en galen mix på en skottsk bar. Lite av det mesta alltså.

Igår fikade jag och Åsa utomhus i solen. Kändes nästan som utomlands. Så härligt.


Kvällen fortsatte i pizzan och vinets tecken (denna gång egen gjord) då Marie & Linnea kom hem till oss för en schlagerkväll. Som bekant avskyr jag Melodifestivalen och allt med den, men jag övertalades med utlovat vin. Vet inte om det är grupptryck eller om jag blivit "vuxen", men jag tyckte att det var ganska bra. Upplägget var lyckat, Salem al fakir går att lyssna på och den lilla Boytoyen som hoppade runt till Manboy vill jag ju bara ta hem och bädda ner. Dessutom, Måns är snygg och Dolph har ju sån skön självdistans att ställa upp på detta.

Till råga på allt, tvingar Åsa mig att titta på Hollywood fjollorna, så jag kände ju igen toffsarna de drev om i gårdagens program. Gillar inte denna utveckling...

2 comments:

Bara jag said...

så sant så. både manboyen (erik nånting?) och måns får gärna känna sig välkomna att bädda ner sig själva här. tur att melodifestivalen har sina bra sidor iallafall!

Bara jag said...

okej, uppdatering. manboy (aka eric saade) är mer boy än man då han inte ens får gå på systemet. född -90 så vi kanske ska lägga ner? för övrigt verkar han och din kära molly kila stadigt... :p