Sunday 13 December 2009

På allas läppar...

Man vet att man är i Täby när man råkar höra en konversation mellan pappa och son, i stil med "vad är det för likhet mellan...?" De söta barnlekarna ni vet, exempelvis brukar det ju gälla zebror och elefanter eller så. Bara att i detta fallet gällde frågan "Vad är det för likhet mellan BMW och Subaru?" *tystnad*
Pappan fortsätter "kom igen nu, båda har 4 hjul...."

Satt bredvid ett gäng fjortisar på tåget hem från stan. De sa att de inte hade något att prata om, så den mest ställda frågan senaste dygnet kom upp: Vann rätt person Idol? Detta följt av instämmanden och fnisser. (Måste ju hålla med om att jag oxå var nöjd med resultatet). Fortsättningskommentaren var densamma som dykt upp under A & F's inflyttningsfest tidigare ikväll: Vad i hela friden höll Eriks flickvän på med? Varför gick hon aldrig av scenen?
Måste säga att jag höll med fjortisarna på de flesta punkter, något gemensamt ska man ha med dem med.

Kvällens samtalsämne (efter middagen) var "kreativa" sätt att bli full på, då dricka ur glas är klart fegt. Bästa tipset var nog spritdränkt tampong i armhålan... och andra öppningar (tips från en äkta veterinär).

Dagens kommentar måste ändå vara, vad var det egentligen för fredspris Obama fick i Norge nu igen..? Vill minnas att jag hört det någon gång förut iaf? Nåt på ... N?

No comments: